Activity

  • Armstrong Muir posted an update 2 months, 2 weeks ago

    Als je vragen hebt over onze producten of je aankoop, bezoek dan zeker onze klantenservicepagina. Hier vindt u onze bedrijfsgegevens, antwoorden op veelgestelde vragen en verschillende manieren om met ons in contact te komen. Het is heel belangrijk dat je even goed kijkt naar jouw ringmaat.

    Dankzij internet kost het aanschaffen van ringen met zirkonia weinig moeite meer. In enkele klikken vergelijkt u zelfs het aanbod en de prijzen van sieraden. Of u nu zoekt naar gouden trouwringen of zegelringen, u vindt bij ons wat u zoekt.

    De prijs van een gouden ring hangt met name af van het goudgewicht en of de ring wel of geen stenen bevat. Zo heeft een gouden ring met diamant vaak een hogere prijs dan een gladde gouden ring. In onze collectie treft u een ruime selectie gouden ringen, voor zowel dames als heren. Onze ringen worden gemaakt van 14 karaat goud, een sterk en heat Gouden Ring materiaal. Bij deze bijzondere ontwerpen maken wij veel gebruik van prachtige zirkonia’s en/of edelstenen.

    Voor wie houdt van een minimalistische en ingetogen uitstraling, hebben we een selectie van eenvoudige maar elegante gouden ringen. Deze sieraden, gekenmerkt door hun subtiele ontwerpen en strakke lijnen, zijn perfect voor wie gelooft in ‘much less is extra’. Ze

    Deze sieraden, rijk aan geschiedenis en vol met elegantie, kunnen een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Als je stijl echter meer hedendaags is, met een voorkeur voor strakke lijnen en moderne vormen, dan zullen onze hedendaagse gouden ringen je zeker bekoren. Met onze brede selectie, die ook moderne designs omvat zoals de gouden ring voor heren, kun je een stijlvol statement maken dat past bij jouw hedendaagse esthetiek.